elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La XV jornada d'exaltació del tambor i bombo reuneix 21 bandes a Sueca

La XV jornada d'exaltació del tambor i bombo reuneix 21 bandes a Sueca
  MÁS FOTOS
  La XV jornada d'exaltació del tambor i bombo reuneix 21 bandes a Sueca - (foto 2)
  La XV jornada d'exaltació del tambor i bombo reuneix 21 bandes a Sueca - (foto 3)

  Sueca ha viscut este diumenge, 7 de febrer, una de les jornades grans de la seua Setmana Santa amb la celebració de la XV Jornada d'Exaltació del Tambor i Bombo que organitza, any rere any, la Junta Major de Confraries i que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Sueca i la Diputació de València.

  En esta edició, vora 700 components d’un total de 21 bandes han participat en l'esdeveniment que va tindre el seu punt central i de màxima expectació a la Plaça de l'Ajuntament de Sueca.

  Enguany han participat quatre bandes locals. Així, s'han sumat a l'acte les bandes de la Confraria la Verge de l'Esperança, la Flagel·lació de Jesús, Jesús Natzarè i la banda de tambors i cornetes de la confraria del Sant Sepulcre.

  A més a més, també han participat altres formacions musicals del món del tambor i el bombo d'altres localitats com Tavernes de la Valldigna, Carcaixent, Dénia, Requena, Alginet, Paterna, Xàtiva, Cullera, Alberic, Gandia, l'Alcúdia o Fortaleny.

  L’acte va comptar amb l’assistència dels diputats provincials José Enrique Aguar i Mamen Peris; l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, el president de la Junta Diocesana, Antonio Atienza i el president de la Junta Major de Confraries, Pedro Juan Martínez.

  Al finalitzar les actuacions als representants de cada banda van rebre un obsequi en mostra d'agraïment per la seua participació en esta jornada.

  Subir