elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Èxit de participació en la nova edició del 3SPORT

Èxit de participació en la nova edició del 3SPORT
  MÁS FOTOS
  Èxit de participació en la nova edició del 3SPORT - (foto 2)
  Èxit de participació en la nova edició del 3SPORT - (foto 3)

  Este dimecres ha tingut lloc, en el Pavelló Poliesportiu Cobert, l’acte de cloenda i lliurament de premis d’una nova edició del 3SPORT. Enguany, de nou, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca ha convidat a tots els escolars de les categories benjamí i aleví de tots els col·legis de la ciutat a participar, durant tres dies, en unes divertides jornades de competició en tres esports diferents: futbol sala, handbol i colpbol.

  Cada edició es repeteix l’èxit de participació d’esta iniciativa que s’organitza des de la Regidoria d’Esports per promoure la pràctica de l’activitat física dels mes menuts durant les vacances de Nadal i Pasqua. En esta ocasió han estat un total de 16 els equips participants. “Dóna gust veure com, any rere any, es consoliden este tipus d’iniciatives que barregen diversió i un hàbit tan saludable com la pràctica d’esport. El 3SPORT ja és un clàssic, vull agrair la participació de tots els xiquets que s’han sumat enguany i també dels mestres, Miquel Nieva i Pablo Vivó, que col·laboren en l’organització i desenvolupament d’estes competicions” ha assenyalat el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, qui va estar l’encarregat de lliurar els trofeus i diplomes als guanyadors.

  Enguany, com a novetat, s’ha introduït el colpbol, un esport amb connotacions molt valencianes que parteixen del seu origen valencià i de la seua vinculació tècnica, afectiva i social a l’esport propi dels valencians, la pilota. I també, d’altra banda, s’ha plantejat per primera vegada la participació d’equips mixtes, en este sentit l’organització ha explicat que s’ha sumat un punt als resultats de tots aquells equips que comptaven amb la participació de xiquets i xiquetes, tot amb l’objectiu de fomentar valors d’igualtat en la pràctica de l’activitat física.

  El resultat final d’esta edició del 3SPORT ha sigut el següent:

  • En categoria benjamí: en el sisè lloc, Los Estrellas; en el cinquè, Los Terminators; en el quart, Cuquimarietes; en el tercer lloc, Els Diables; en el segon lloc, Los Invencibles i els primers classificats han sigut, Xúquer Trons.

  • En categoria aleví: en el desè lloc, The Warriors; en el novè lloc, Degeneration X; en el huitè lloc, Los Invencibles; en el setè lloc, Los Desterrados; en el sisè, Blue Team; en el cinquè, Els Llops Obscurs; en el quart lloc, Destroyers; en el tercer lloc, EJA Unión Deportiva; en el segon lloc, John Cena SD i els campions han sigut, Spartanos.

   

  Subir