2 de marzo de 2021 2/3/21

El Sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians renova la seua Junta Directiva

    Ahir dilluns 26 d'octubre es va celebrar l’Assemblea General del Sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) per tal de ratificar la nova Junta Directiva que dirigirà l’organització en els propers tres anys.

    La Junta Directiva, que estarà presidida per Ximo Solano, inclou també noms com ara Empar Canet, Rafa Contreras, Cristina Fernández, Nelo Gómez, David Durán, Juli Disla, Xus Gomar o Pep Sellés. "Hem intentat formar una llista que comptara amb gent amb experiència que ha treballat de valent en els darrers anys i de noves, il·lusionades per portar endavant una nova etapa del sindicat. Hi ha una clara opció de renovació per donar un nou impuls al col·lectiu que representem, per treballar amb tal de reduir l'insuportable nivell actual d'atur i les condicions laborals precàries".

    L’acte, també va servir per a presentar el nou programa de govern i formalitzar les comissions de treball. Entre les principals directrius destaquen aspectes tant importants com exigir a les administracions les inversions necessàries per salvar de la misèria el teatre valencià. L'audiovisual i el doblatge també són camps fonamentals de treball del Sindicat i l'obertura de RTVV és la principal exigència de l'AAPV en aquesta matèria.

    Subir