elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Xarrada a la Càmara Agrària

Xarrada a la Càmara Agrària
  MÁS FOTOS
  Xarrada a la Càmara Agrària - (foto 2)
  Xarrada a la Càmara Agrària - (foto 3)

  Ahir a les 20 hores al Consell Local Agrari de Silla, es va realitzar una xarrada informativa als nostres llauradors on va assistir l'alcalde Serafín Simeón, el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, el regidor d'Educació, Alfonso Benaches i el regidor d'Urbanisme, Isidro Prieto.

  Alberto Alba, responsable del Departament d’Organització i José Francisco Sales, responsable del Departament Tècnic d’AVA, van parlar sobre les noves varietats dels cítrics i cultius alternatius com la magrana i el kiwi, i principalment es van atendre tots els dubtes dels llauradors, fent especial insistència en la problemàtica del treball dels jubilats als seus camps. També van tractar-se les últimes novetats en la reforma APAC del pròxim 2014-2020.

  AVA-ASAJA, l'Associació Valenciana d'Agricultors, amb més de 20.000 associats és una de les majors organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una entitat reivindicativa de caràcter empresarial dedicada a la defensa dels interessos dels agricultors i ramaders.

  Subir