2 de abril de 2020 2/4/20

Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits

Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits - (foto 2)
  Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits - (foto 3)
  Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits - (foto 4)
  Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits - (foto 5)
  Visita als col·legis públics dins del programa Shastu Habits - (foto 6)

  Avui continuen les visites als centres educatius del nostre municipi dins del programa Shastu Habits i del desenvolupament del projecte de la son. Ahir de vesprada, i després de les jornades que van tindre lloc a l’IES Enric Valor, el grup dels socis turcs i italians es van dirigir al CEIP Sant Roc per visitar el centre. Allí el director, Agustín Madrigal, va mostrar les instal·lacions i va comentar com ajuden a aplicar als alumnes i a les famílies les conclusions de les xarrades que ja s’havien fet prèviament amb el doctor Pin sobre com influeix la son i els bons hàbits en el rendiment escolar. Els va rebre un grup de xiquetes que van fer una exhibició de sevillanes abans de recórrer les instal·lacions.

  Aquest matí el grup, acompanyat per l’alcalde Serafín Simeón, el regidor d’Educació Alfonso Benaches i tot l’equip de la Regidoria de Salut Pública implicada en el projecte, han estat al CEIP El Patí on la directora, Ester Muñoz, representants de l’AMPA, la cap d’estudis i una representació del professorat han acompanyat els nostres convidats a fer un recorregut per les aules en els diferents cicles, preescolar i primària, perquè el professorat els explicaren com apliquen aquests bons hàbits de salut, la metodologia que utilitzen en aquest sentit i com els alumnes ho transmeten a casa.

  L’objectiu fonamental d’aquest programa és adoptar mesures perquè els nostres xiquets i adolescents coneguen pautes per aconseguir dormir bé, la qual cosa pot suposar una disminució de l’absentisme i el fracàs escolar i l’agressivitat a les aules.

  Subir