elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Tallers centrats en la tasca de treball

Tallers centrats en la tasca de treball
  • Dimarts i dijous 6 i 8 de maig en Silla

Situar-se en el mercat laboral, conéixer les claus perquè l'ocupació et trobe i ser el candidat 5 estrelles centren l'últim taller del mes d'abril. Aquesta xarrada està integrada en el projecte “Estratègia Comarcal per al Desenvolupament Sostenible” posat en marxa per la Mancomunitat i que està centrat en línies d'emprenedoria i recerca d'ocupació.

La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud continua amb els seus tallers per ajudar els veïns de la comarca a ser més competitius en la seua tasca de buscar treball. L'última jornada del mes d'abril va tindre lloc el passat dia 30 a la seu de la Mancomunitat, ubicada a Torrent, i en aquesta els assistents van poder conéixer les principals tàctiques d’autovenda per a aconseguir entrar en el mercat laboral.

Un dels lemes d'aquest taller “Situa't en el Mercat Laboral. El candidat 5 estrelles” és que l'ocupació ja no es busca, sinó que cal estar preparat perquè l'ocupació et trobe. L'entorn laboral ha canviat i hem d'adaptar-nos al nou mercat laboral i les seues exigències.

En aquest sentit, es va ajudar els veïns a trobar les fórmules per a reforçar i motivar la seua recerca d'ocupació, fent insistència en les 5 claus per a trobar treball: talent; competències; actituds i valors; xarxa de contactes i suports; full de ruta, projecció i estratègia.

Durant la sessió es va parlar també dels requisits que ha de complir un candidat 5 estrelles i es va insistir en la necessitat treballar la resiliència ja que un candidat 5 estrelles es mesura per la seua capacitat de superació, des de l'esforç i aprenentatge constant, el coratge de remuntar davant del fracàs i la frustració.

Una vegada complit amb les 5 claus, ja ens hem convertit en el perfecte candidat per a desenvolupar el nostre potencial en el mercat laboral 2.0; crear la nostra marca personal i professional; mamprendre i intramamprendre.

La ronda de tallers impulsada per la Mancomunitat per a acostar la formació i l’assessorament als veïns de la comarca continua el mes de maig amb nombroses sessions en diferents municipis de l’Horta Sud.

Les de la setmana que ve són, aquest dilluns 5 de maig a Aldaia “Linkedin, perquè l'ocupació et trobe” de 9.30 a 12.30h i “La meua marca personal i comercial a través de Facebook” de 15 a 17 h, ambdós en l'ADL, C/ Ricardo Fuster, s/n.

El dimarts i dijous 6 i 8 de maig a Silla “Situa't en el mercat laboral. El candidat 5 estrelles” i “Xarxa de contactes”, de 10 a 13h a aDES, Centre de Formació, c/ Pere el Cerimoniós, s/n.

També el dijous 8 de maig a Alcàsser “Descobreix l'emprenedor que portes dins”, de 10 a 13h al Centre Social (antic ambulatori) i el divendres 9 a Beniparrell “Primers passos per a l'Autoocupació”, al C/ Blasco Ibáñez 5, de 18:00 a 20:30h.

Subir