elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

S’incrementa el nombre de familes ateses al menjador social

    A Cáritas de la Parròquia Sant Roc continuen arribant cada vegada més famílies que no tenen l'imprescindible per a viure dignament. En el mes de maig hi ha hagut un increment de persones que han acudit sent 12 famílies més ateses en el repartiment mensual i 4 famílies en el menjador social.

    Això significa que s'està donant de menjar mensualment entre el menjador i el repartiment a 350 persones: 100 lots mensuals en el repartiment i 2.160 racions mensuals en el menjador.

    Un cost mensual de 6.200 euros que es cobreix amb l'aportació de més espècies del Banc d'Aliments, un 60%; el 6,8% de l'Ajuntament i el 32,8% de la parròquia a través dels donatius.

    L'equip de Cáritas parroquial atén les necessitats materials i espirituals dels més pobres de la comunitat. Des de la Parròquia treballen desinteressadament molt dur per a poder pal·liar les necessitats dels mas desfavorits, fins i tot s'ha creat un tallers d'ocupació per a guiar-los en la seua incorporació al mercat laboral. La col·laboració dels voluntaris, l'ajuda incondicional del rector és fonamental per a ajudar als mas necessitats. Des d'ací donar-los les gràcies i l'enhorabona per la labor que estan fent.

    Subir