6 de julio de 2020 6/7/20

Silla promociona el valencià amb “En valencià està més bo!. El teu pa, al teu forn”

Silla promociona el valencià amb “En valencià està més bo!. El teu pa, al teu forn” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Silla promociona el valencià amb “En valencià està més bo!. El teu pa, al teu forn” - (foto 2)

  A les portes d’aquestes dates nadalenques, el Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla està distribuint la campanya “En valencià està més bo!. El teu pa, al teu forn” que s’ha organitzat en col·laboració amb la Diputació de València.

  La campanya consisteix en el repartiment, a tots els forns i despatxos de pa de Silla, d’unes bosses de cotó per al pa, un cartell plegat amb el vocabulari del dolç i del salat en valencià i un díptic explicatiu de la campanya que aquests entregaran als seus clients perquè cada vegada que vagen a per les seues comandes pensen que, si ho demanen en valencià, de segur que estarà més bo.

  Mitjançant aquestes bosses, s’intenta també contribuir a la reducció de l’ús de bosses de plàstic i, per tant, contribuir a una millora cap al medi ambient, ja que aquestes no contaminen a diferència de les de plàstic.

  A més, la campanya que promou l’Ajuntament també va dirigida a fomentar el xicotet comerç de Silla, ja que aquest és una font molt important de progrés i riquesa per al poble. Així, en pocs dies, els clients dels forns de Silla tindran les seues bosses disponibles.

  Els veïns i les veïnes de Silla també poden aconseguir aquesta bossa de pa al Servei de Normalització Lingüística, ubicat a la segona planta de l’ajuntament.

  Subir