elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silla presenta el projecte europeu Life Albufera

Silla presenta el projecte europeu Life Albufera
  MÁS FOTOS
  Silla presenta el projecte europeu Life Albufera - (foto 2)
  Silla presenta el projecte europeu Life Albufera - (foto 3)
  Silla presenta el projecte europeu Life Albufera - (foto 4)

  Ahir de vesprada a la Casa de la Cultura es va realitzar una xarrada per a presentar el projecte europeu Life Albufera. Un projecte que va començar fa 3 anys i finalitzarà a setembre del 2016 i que conté una exposició de cartells explicatius que estarà a Silla fins al 10 de febrer.

  A la xarrada, Matthien Lassalle, tècnic d’Acció Ecologista Agró i del Tancat de la Pipa, va explicar la situació de l’Albufera a nivell ecològic, parlant de la qualitat de l’aigua, la degradació d’hàbitats i la pèrdua de biodiversitat. Va exposar, com a part de la solució, els aiguamolls artificials i es va centrar en el Tancat de la PIPA, el Tancat de Milla i el Tancat de l’Illa.

  Després es va centrar en la presentació del projecte Life Albufera i en el compliment de la directiva europea: Directiva Marc de l’Aigua, Directiva AUS i Directiva Habitats i la Trobada de la Gestió dels Aiguamolls Artificials a l’Albufera, exposant els primers resultats obtinguts del projecte. L’alcalde, Serafín Simeón, junt amb el seu regidor Marcos Zaragozá i el regidor d’Els Verds Antonio Navarro van assistir a l’acte.

  El projecte ja va ser presentat a localitats com Cullera o San Javier a Murcia, fins i tot en l’àmbit internacional a la Xina. Ara continuarà per tots els municipis del parc natural de l’Albufera.

  Subir