28 de febrero de 2021 28/2/21

El Silla CF amb Laura

  • El Silla CF s'uneix a la lluita de la Família Toribio Domingo per a complir entre tots els sillers “El sueño de Laura”

El Silla CF s'uneix a la lluita de la Família Toribio Domingo per a complir entre tots els sillers“El sueño de Laura”. Tot Silla ens estem bolcant en ajuda de la xiqueta Laura Toribo, de cinc mesos, que pateix una malaltia neurodegenerativa: atròfia muscular espinal (AME), de les catalogades com rares, que li obliga a portar un tractament mèdic complex. La seua família està treballant molt dur per donar-li la millor qualitat de vida possible.

Prompte Laura necessitarà aparells ortopèdics, tractaments de fisioteràpia i els metges que la tracten no li donen més esperança de vida que 2 anys. Els seus pares i la nostra població s'han unit perquè aquest pronòstic tan descoratjador no es complisca i, com no podia ser d'una altra manera, el Silla Club de Futbol s'ha solidaritzat amb la família Toribio i es posa a la seua sencera disposició en tot el que siga necessari.

El club de futbol Silla està pensant dur a terme, en les pròximes dates, diverses iniciatives encaminades a ajudar la xicoteta Laura, encara que en el si del club, a títol individual, tant en l'Escola, els dos equips amateurs, com els membres de la Junta Directiva, ja donaven suport a la causa des de fa diverses setmanes, ajudant, incondicionalment, en la labor que està realitzant la Família Toribio.

La primera decisió adoptada ha sigut que tots els taps dels envasos d'aigua que s'utilitzen en els entrenaments i en els partits es guarden en el club per portar-los als comerços i les entitats que s'han prestat a arreplegar-los de manera desinteressada.

L'equip de Veterans del Silla CF ha començat a organitzar un torneig que tindria lloc a mitjan juny, al Vicent Morera, en el qual podrien participar tant el primer representant del futbol siller, actualment jugant-se la permanència en Preferent, com el filial blanquet, a més d'invitar un altre conjunt atractiu de cara a atraure l'atenció dels aficionats. La recaptació aniria íntegrament per a ajudar econòmicament Laura Toribio Domingo.

Recordar que es pot col·laborar en la lluita de Laura Toribio i en la investigació de la malaltia a través de l'enllaç de Facebook: “El sueño de Laura”. També es pot col·laborar directament amb donatius en el compte bancari següent: 2100 1717 20 0100574596 (La Caixa)

Subir