elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silla informa de les despeses de les festes

    Amb el començament de les nostres festes patronals, la Regidoria de Festes vol informar de la despesa que s’ha dut a terme per al desenvolupament de totes les festes.

    «Cal destacar, d'una banda, l'esforç que està fent este equip de govern per a reduir el deute —comenta la regidora de festes, Amada Garrido—, i d'una altra, l'aposta per continuar oferint als nostres veïns unes festes dignes i centrar la nostra gestió i el nostre esforç en reduir notablement esta despesa municipal amb un pressupost de 30.000 euros PER A TOT L’ANY, i també l’ajuda que havem rebut de la Diputació de València de 20.000 euros, que per a nosaltres és molt important».

    Per a valorar les distintes partides, Amada Garrido explica que «són les mateixes de l'any anterior, llevat que tenen una reducció en els gastos a causa de les negociacions constants, tant amb les entitats organitzadores dels distints actes festius com amb les empreses proveïdores de l'Ajuntament, que han ajustat els seus preus per a poder continuar donant un servici a l'Ajuntament. De la despesa pressupostada el 2010 i 2011 de 155.000 euros amb el govern socialista anterior, la hem reduït en el 2012 a 40.000 euros, és a dir, un estalvi molt important, i enguany encara més: 30.000 euros respecte al 2011. Pensem que la reducció es fa en base a la quantitat que l’ajuntament pot pagar”.

    La regidora de festes, Amada Garrido, vol comentar que «per al nostre equip de govern és fonamental que la festa i les nostres tradicions continuen vives, i seguirem fent unes festes que podem pagar. Som conscients que la situació és molt complicada, però estos moments són necessaris per a la gent i per al poble, que puga disfrutar més que siga dels actes mes representatius de les nostres tradicions i cultura. Sabem que són unes festes més austeres, però igual de dignes, i vos assegure que oferim una oferta variada per a totes les dates i pràcticament en els mateixos espais festius que altres anys».

    Subir