Un Silla CF gris es deixa dos punts

• Fluix partit del conjunt de Castaño davant de la seua afició

S'esperava amb expectació l’encontre contra l'Almussafes CF després d'encadenar dues victòries consecutives (UDB Alfafar i CD Joventut Picanya) i una ratxa positiva de 15 punts aconseguits dels últims 18 possibles, però en aquesta ocasió el Silla CF no va estar a l'altura del que es desitjava. La vesprada tan freda que feia al Vicent Morera no va impedir que els aficionats acudiren a la cita esperançats de veure el seu equip guanyar i consolidar-se en el segon lloc de la taula classificatòria.

Prompte es va poder comprovar que l’encontre no seria fàcil. En el minut 3, una bona jugada en atac de l'Almussafes va obligar Lucas a realitzar una gran intervenció, el rebuig de la qual va acabar amb un tir al pal del visitant Sergio. La resposta sillera no es va fer esperar i un excel·lent centre des de la banda esquerra d'Iván va ser rematat amb el cap dins de l'àrea per Petete enviant el baló al fons de les malles. Nové gol del davanter blanquet en aquesta campanya i 1-0 en el marcador. Els seguidors del Morera se les prometien molt feliços fins que en el minut 17 un error defensiu local el va aprofitar Bresó per a posar la testa i establir l’1-1. En poques oportunitats el Silla es va acostar en la primera meitat al marc defés per Javi García, exporter de l'equip siller, en canvi l'Almussafes sí que va tindre la intenció de complicar l'existència a Lucas, el qual, de nou, abans del descans, va fer una molt bona parada evitant el 1-2 que hauria complicat més encara les coses als locals.

En la segona part, en contra del que era d'esperar, el Silla CF no va reaccionar i el xoc va transcórrer amb el mateix guió que el primer acte. L'Almussafes no renunciava a anar a pels tres punts, encara que en aquest període sense crear excessiu perill, i l'esquadra que dirigeix Manolo Castaño oferia un futbol massa previsible i, sobretot, d'escassa intensitat. Bona prova d'això va ser que l'únic xut amb certa intenció, entre pals, en els segons 45 minuts, el va realitzar des de la frontal Adrián Sánchez per a lluïment de Javi García. Res més. Ni jugant amb un home més.

A falta de l'anhelat espectacle futbolístic, el que sí que va haver-hi va ser un penós incident amb el futbolista de l'Almussafes CF, Carlos Sánchez Molina, com a protagonista estel·lar que va derivar en una baralla just darrere de la porteria defesa per Lucas entre els espectadors situats en aquesta part del camp i el jugador visitant esmentat. Carlos Sánchez va ser expulsat per l'àrbitre en el minut 67 per donar un puntelló a un rival sense estar el baló en joc i després d'anar-se’n al vestuari i dutxar-se se'n va anar directe a increpar el porter blanquet, al mig del partit, amb tot tipus d'insults i amenaces sent représ per un aficionat del Silla CF ja d'avançada edat, a qui l'esmentat futbolista també es va enfrontar, la qual cosa va encendre els ànims del públic que estava al voltant provocant un tumult amb l’encontre en marxa. Els dirigents del nostre club no van dubtar ni un sol instant a actuar-hi i es van afanyar a cridar a la Policia Local de Silla. Immediatament es va presentar una patrulla al Vicent Morera per calmar els ànims i identificar, ja en el vestuari arbitral i utilitzant les dades de què disposava el col·legiat, l'autor dels fets Carlos Sánchez Molina i d'aqueixa manera poder elaborar un informe d'allò que va succeir, ja que a punt va estar d'ocasionar un altercat d'ordre públic producte d'una enorme irresponsabilitat per la seua banda. Final lamentable per a un partit per a oblidar i extraure poques conclusions positives.

El Silla CF es desplaça la pròxima jornada al poliesportiu municipal de Real per a enfrontar-se a la U.E. Vall dels Alcalans.

El tècnic siller va presentar davant de l'Almussafes l'alineació formada per Lucas, Carrasco, Raúl, Óscar (Andrés, m. 55), Dufau, Cèsar (Cheti, m. 73), Renzo (Damián, m. 82), Adrián Sánchez, Iván, Machancoses (Aitor, m. 65) i Petete.