El Silla CF firma l'empat a Torrent

El Silla CF firma l'empat a Torrent - (foto 2)
    El Silla CF firma l'empat a Torrent - (foto 3)
    El Silla CF firma l'empat a Torrent - (foto 4)

El Silla CF es va presentar al Sant Gregori de Torrent amb tot a favor per a assaltar la segona posició de la classificació després de la inesperada derrota del Picassent CF al Miguel Monleón davant del CD Benifaió (0-1), però el conjunt siller va oferir una cara ben diferent de l'esperada i va acabar firmant un empat que, en el tram final de la trobada, va ser una derrota que el manté una jornada més en la tercera plaça.

El fred regnant al camp torrentí va paréixer afectar els jugadors d'ambdós equips, els quals van tardar a entrar en la dinàmica del partit. Les imprecisions es van convertir en una constant i els acostaments a les àrees contràries únicament es produïen a base d'errors dels adversaris, encara que sense posar en compromisos seriosos els porters. Només a partir del descans va haver-hi opcions que el marcador es moguera. Primer seria el germà del golejador Santi Cabrelles, sancionat aquesta setmana, qui va posar a prova els reflexos de Lucas amb una rematada quasi a boca de canó que el porter blanquet va repel·lir amb encert; mentre que la ràpida resposta sillera va ser una internada per banda esquerra d'Andrés que, endinsant-se en els dominis locals, i amb quatre companys completament sols, llestos i disposats a rebre la seua assistència de gol en àrea xicoteta, va voler finalitzar la jugada amb un xut a porta que es va anar fora perdonant el 0-1.

La decoració del partit a penes va variar en els compassos inicials de la represa; en canvi, el Silla CF, a mesura que avançaven dels minuts, va donar un pas endavant a la recerca del triomf i va tindre 10 minuts en els quals va embotellar el Ciutat de Torrent. Iranzo a punt va estar de cabotejar al fons de les malles un centre precís i Iván, davant del porter torrentí, no va definir. Feia la impressió que el Silla anava seriosament a pels tres punts; no obstant això, la realitat del partit era molt diferent. L'esquadra que entrena Xus Vendrell va perdre, novament i incomprensiblement, qualsevol control sobre el baló i les fallades en totes les seues línies es van multiplicar de manera increïble, la qual cosa va aprofitar el Ciutat de Torrent per a gaudir de tres ocasions, amb un tant anul·lat per clar fora de joc inclòs, per a guanyar el partit obligant Lucas a lluir-se amb grans intervencions. El meta siller va salvar els seus del desastre. L'expulsió del local Álvaro Otero (87´) a penes va modificar el guió i el descompte decretat per l'àrbitre va ser un vertader suplici per als interessos visitants amb un rival amb més nervi en la gespa i que sí que va creure poder batre un desconcertant Silla.

Els blanquets voldran retrobar-se amb la seua millor versió al Vicent Morera enfront del CD Benifaió. Aquest partit tindrà lloc el dia 14, a les 16:30 hores. L'onze titular del Silla CF va ser el següent: Lucas, Carrasco (Edgar,m. 67), Fran, Canet, Damián (Álvaro, m. 87), Iván, Josep, Cèsar, Andrés (Coke, m. 59), Yassine i Iranzo (Machancoses, m. 77).