elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

IV Silla Fashion Day

IV Silla Fashion Day
  MÁS FOTOS
  IV Silla Fashion Day - (foto 2)
  IV Silla Fashion Day - (foto 3)
  IV Silla Fashion Day - (foto 4)

  El divendres 3 d’octubre es va celebrar la IV Silla Fashion Day a la Nau Jove de Silla. Aquesta edició va tindre una acollida molt positiva per part dels més de 65 participants que visitaren la Nau Jove i on es realitzaren 280 intercanvis de les més de 500 peces arreplegades al llarg de les setmanes prèvies a l’event.

  Al llarg de la jornada, els participant poderen assistir al taller de maquillatge impartit per l’assesora d’imatge Isabel Sanchis, el Fotocall realitzat per l’Associació Valenciana de fotografía digital i assaborir els coktails elaborats per l’Alumnat Actiu, qui varen estar col·laborant al llarg de tota la semana a la preparació i difusió de l’event i als quals sel’s agraeix des d’ací la seua implicació i participación de la SFD.

  La Silla Fashion Day és un intercanvi de roba on els participants renoven el seu armari sense que els coste diners. Les peces poden ser roba o complements i per c adascuna d’elles els donem un tiquet que canvia per altra peça exposada a la SFD. Totes aquelles peces que en finalitzar l’any no s’han canviat, es donaran a una ONG que dispose d’aquest servei.

  Subir