elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silla rep dues subvencions en matèria de Joventut

  L’Ajuntament de Silla ha rebut de la Comissió Europea dues subvencions en matèria de Joventut gràcies al programa “Joventut en Acció”, el qual s’estableix dintre del Programa europeu d’educació no formal.

  La Regidoria de Joventut és l’encarregada del disseny i de la posada en marxa dels dos projectes aprovats, els quals s’anomenen Mou-te per Europa i Able Youth i als quals se’ls ha concedit un total de 16.900€.

  “Mou-te per Europa” es desenvoluparà al llarg de la Setmana Europea de la Joventut, del 27 de maig a l’1 de juny, i pretén ser una mostra d’allò que, com a ciutadans europeus, se’ns ofereix. Al llarg de la setmana hi haurà una exposició dels projectes de mobilitat europea gràcies a les experiències dels joves de Silla, xerrades sobre ocupació a càrrec de la xarxa Eures, xerrada del Servei Voluntari Europeu, panell d’experiències, projecció de pel·lícules europees, sopar intercultural i concert.

  Per a aquest fi s’ha creat el hashtag #moutepereuropa i la web sillacultural.com/europa, amb els quals convidem que els joves de Silla ens aporten les seues experiències.

  “Able Youth” és un seminari que es realitzarà al final de setembre i hi participaran, a més d’Espanya com a promotor, cinc països europeus: Bulgària, Turquia, Polònia, Itàlia i Romania. Aquest seminari està dirigit a tècnics de Joventut i pretén ser un punt d’inflexió per a incloure els joves discapacitats a les polítiques de Joventut.

  Si voleu rebre o participar en qualsevol dels dos projectes caldrà que us poseu en contacte amb el Servei Europa Jove de la Nau Jove.

  Subir