elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silla celebra el pròxim cap de setmana la seua Fira de Sant Sebastià

  Divendres que ve, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià a càrrec de l’alcalde de Silla, Serafín Simeón Peris, acompanyat per la resta d’autoritats. A l’acte assistirà Silvia Ordiñaga Rigo, directora general de Comerç i Consum.

  Després de tallar la cinta roja com a acte simbòlic, l’alcalde, junt amb la resta d’autoritats, acompanyats per la música a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Silla, faran un recorregut pel recinte firal per saludar tots els expositors.

  Aquest any el nombre total d’estands puja de 80 a 91. El nombre d’expositors ha pujat, sobretot en l’àrea d’alimentació que puja en sis expositors més. L’àrea de restauració continua mantenint-se en 8 bars. En aquesta edició hi haurà tres fires medievals, que congregaran més de 120 artesans, i dues fires d’atraccions, dades, sens dubte, positives per a aquesta edició.

  A més de la pujada d’expositors, hi haurà al llarg dels tres dies una gran quantitat d’activitats que faran que la Fira estiga molt ambientada. Avui en dia es consolida com una de las fires més importants de la nostra comarca. Més de 35.000 persones s’aproparen al nostre poble en l’últim any per a gaudir d’aquest aparador comercial i gastronòmic ple d’activitats per a tots el públics i ofertes comercials molt diverses.

  Aquesta Fira, des del seu naixement, ha sigut un impuls per al nostre comerç, la nostra agricultura i els nostres serveis. Esperem que millore el fred, que la gent isca al carrer com és costum i que siga un èxit de convocatòria al nostre municipi.

  Subir