elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silla celebra el dia del seu patró

Silla celebra el dia del seu patró
  MÁS FOTOS
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 2)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 3)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 4)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 5)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 6)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 7)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 8)
  Silla celebra el dia del seu patró - (foto 9)

  Com cada hivern, el poble ix al carrer per celebrar el dia del nostre patró, sant Sebastià. Una data molt important al nostre calendari festiu que congrega a la plaça molts veïns i veïnes que volen rendir-li un homenatge. A les 11 del matí va tindre lloc la cercavila, a càrrec de l’agrupació musical La Lírica, per a arreplegar les noves cambreres del Crist 2015, Mari Trini Almudéver Iborra i Dori Raga Ferrer, que avui celebren un dels dies més importants en el seu regnat ja que s’estrenen oficialment com a cambreres del Crist. Un any per davant ple d’actes que, com ja ens van contar, els fa molta il·lusió per la seua devoció al Santíssim Crist de Silla.

  L’alcalde, Serafín Simeón, acompanyat pel seu equip de govern i tots els edils del Psoe van acompanyar les cambreres en aquest dia tan emotiu per a elles. Tots junts van arribar a l’església de la Mare de Déu dels Àngels on va tindre lloc la missa major cantada en honor a sant Sebastià, a càrrec de la coral i del grup orquestral de La Lírica, dirigida per Salvador Llácer.

  L’església estava plena de gom a gom i, en finalitzar, tot el món va eixir a la plaça on esperava molta més gent per veure la processó en honor al sant i la benedicció dels panets. Mentre el nostre patró feia la volta a la plaça, la Dansa dels Porrots li va fer els seus honors ballant abans que el sant tornarà a l’església.

  Subir