elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Silla va celebra la Fira de Sant Sebastià

Silla va celebra la Fira de Sant Sebastià
  MÁS FOTOS
  Silla va celebra la Fira de Sant Sebastià - (foto 2)
  Silla va celebra la Fira de Sant Sebastià - (foto 3)
  Silla va celebra la Fira de Sant Sebastià - (foto 4)

  Silla va celebrar aquest cap de setmana la Fira de Sant Sebastià. Els veïns i veïnes van eixir al carrer per gaudir de la Fira. Un esdeveniment que aquest any ha celebrat la seua 16 edició i de nou ha sigut l’aparador perfecte del nostre comerç, la nostra agricultura i les nostres tradicions.

  Molt d’ambient es respirava als carrers. Les dues fires d’atraccions, les tres fires medievals, la zona de restauració, les activitats variades per a xiquets, majors i la celebració de diferents actes de les associacions ha oferit un programa d’activitats molt variat que ha atret un gran nombre de persones als carrers. A més, de nou, la gent ha pogut comprovar amb els expositors que aquest any han sigut uns pocs més, la qualitat i la diversitat dels productes que ens podem trobar al nostre poble d’on no fa falta eixir per fer les nostres compres.

  Per als més menuts, l’Escoleta Municipal de Silla va oferir manualitats, tallers i animació infantil, tant de matí i com de vesprada. A més, les fires d’atraccions estaven ple de xiquets i joves. També van ser protagonistes de les desfilades de moda infantil els xiquets i les xiquetes, organitzades per la boutique Coninos i de la desfilada de moda infantil La Folie organitzada per la Boutique Susy, en què van desfilar com a autèntics professionals de la moda. No van faltar les jornades taurines organitzades pel Club Tauri de Silla i les II Jornades de Toreig de Saló per a xiquets.

  Per altra banda, al Teatre de la Plaça va tindre lloc la presentació del llibret de la Falla Port de Silla i la presentació del cartell de l’Associació de Vela Llatina de Silla. També hem pogut gaudir de l’exposició del 750 aniversari de la Séquia Reial del Xúquer o dels cartells taurins a la Casa de la Cultura. També a la plaça, música de cambra a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Música de Silla, de l’actuació de la Coral Jove de l’Agrupació Musical La Lírica “Jazz a la Plaça” i actuació de duo de metalls, a càrrec de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical la Lírica. Dissabte per matí al museu MARS va tindre lloc la presentació de la guia turística de Silla a càrrec de l’alcalde de Silla, Serafín Simeón Peris.

  Sens dubte, la 16a edició de la Fira ha tingut una acollida excel•lent i es demostra de nou que és una fira que ha anat creixent. Per aquesta raó, l'Ajuntament posa tots els esforços perquè aposta per la Fira com a esdeveniment encaminat a fomentar el creixement del comerç i la dinamització de l'ocupació a la localitat. Després de 16 anys, podem considerar que la Fira de Sant Sebastià de Silla ha aconseguit els objectius que ens vàrem marcar des del consistori. L’esforç de l’Ajuntament de Silla i el suport de la Diputació de València per intentar que continuara convertint-se en una de les més importants, ha donat els seus fruits i ha posat en marxa tot un potencial humà i tècnic per a poder portar endavant aquesta activitat.

  Subir