29 de mayo de 2020 29/5/20

Un cap de setmana ple d’actes fallers

Un cap de setmana ple d’actes fallers - (foto 1)
  • Exposició del ninot i lliurament de recompenses

MÁS FOTOS
Un cap de setmana ple d’actes fallers - (foto 2)
Un cap de setmana ple d’actes fallers - (foto 3)
Un cap de setmana ple d’actes fallers - (foto 4)
Un cap de setmana ple d’actes fallers - (foto 5)
Un cap de setmana ple d’actes fallers - (foto 6)

La Casa de la Cultura va acollir diumenge l’acte d’inauguració de l’exposició del ninot. Un acte que va donar començament al voltant de les 17.30 amb l’assistència de l’alcalde, Serafín Simeón; la regidora de Festes, Amada Garrido; els membres de la Junta Local de Silla, i les màximes representants de totes les falles del nostre municipi.

Abans de tallar la cinta roja per inaugurar oficialment l’exposició del ninot, l’alcalde va agrair a tots els fallers i falleres l’esforç que fan durant l’any perquè el nostre municipi compte amb uns monuments fallers de categoria i que l’esperit faller es mantinga tan fort al nostre municipi. A més, va desitjar a tots unes bones falles i, a continuació, va procedir a tallar la cinta roja a l’entrada del edifici.

Les falleres majors i presidents van entrar els primers per gaudir i visitar els seus ninots i els de la resta de falles i, després de les fotos protocol·làries, el recinte es va obrir a tot el món. Molta gent va fer cua per veure els ninots majors, infantils i indultats que van presentar les comissions.

Quan va finalitzar l’acte, es van dirigir al Teatre de la Plaça on l’alcalde, Serafín Simeón, i el president de Junta Local, Fernando Ruiz, van lliurar les recompenses de la Junta Central Fallera i la Junta Local. Com cada any es van viure moments molt emotius, com va ser el lliurament dels bunyols de fulles de llorer amb brillants als fallers i les falleres del nostre municipi.

Subir