elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Serafín Simeón participa en la jornada Erasmus +KA2

Serafín Simeón participa en la jornada Erasmus +KA2
  MÁS FOTOS
  Serafín Simeón participa en la jornada Erasmus +KA2 - (foto 2)

  El passat dijous 11 de desembre va tindre lloc la Jornada Erasmus + KA2 2014 al Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. A aquesta Jornada va assistir el nostre alcalde, Serafín Simeón, acompanyant l'equip de la Regidoria d’Educació i Benestar Social que està treballant en el projecte anomenat «Millora dels hàbits de la son en la població escolar de Silla». Aquest projecte, com ja informàrem en el seu dia, està dins del Programa Erasmus+ de la Comissió Europea, va ser seleccionat quedant en la posició número 10 de tot Espanya i va rebre una subvenció 113.694 euros.

  Un projecte pioner en aquest àmbit i que involucra tota la població de Silla. Tots estan integrats en el projecte: alumnat, pares i mares, professorat, tutors i equips directius, que sota la coordinació de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Silla hi han participat.

  En aquesta trobada de la Conselleria, l'equip de Silla ha tingut ocasió de treballar sobre els procediments administratius a tindre en compte en els projectes kA2, ja que es van oferir les pautes i orientacions necessàries per a una gestió eficaç del projecte: "Els projectes Erasmus+ CA2: Procediments administratius i processos de gestió" i "Els projectes Erasmus+ KA1: Impacte, difusió i aprofitament de resultats". A més, ha sigut una bona oportunitat per a poder establir sinergies entre les institucions de cara a la pròxima Convocatòria 2015.

  Subir