elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Segona edició de la Fira d’Emprenedors Sostenibles

  La segona edició de la Fira d’Emprenedors Sostenibles estarà dedicada a tota la família i tindrà lloc el pròxim 10 de maig al Centre Ambiental El Vedat.
  Alumnes de Primària, Secundària i Cicles Formatius de la comarca han explorat, gràcies a l’Escola d’Emprenedors Sostenibles, la seua vessant més creativa i innovadora per a ficar-se en la pell de verdaders empresaris.

  Aquest programa ludicoeducatiu, desenvolupat durant tot el curs, té com a finalitat ensenyar els joves a potenciar les seues capacitats emprenedores com a motor laboral de cara al seu futur professional. Els alumnes, amb la motivació i orientació dels docents, han construït les seues pròpies cooperatives treballant en equip i establint-se com una empresa real que crea els seus productes davall la perspectiva de l’ecologia i la sostenibilitat.

  En el marc de la clausura de l’escola, diumenge pròxim, 10 de maig, tindrà lloc la segona Fira d’Emprenedors Sostenibles, on els estudiants podran vendre els productes que han elaborat al llarg del curs en les seues cooperatives. L’esdeveniment començarà a les 10 del matí i es prolongarà fins a les 14 hores amb les propostes de les 19 cooperatives que han originat els centres educatius d’Alcàsser, Bètera, Xirivella, Beniparrell, Catarroja i Torrent. Entre les seues ofertes empresarials podrem trobar cendrers, carteres, motxilles, sabons casolans, polseres, magdalenes i gofres. També ens sorprendran amb un joc infantil interactiu elaborat pels emprenedors de l’IES Serra Perenxisa de Torrent i amb servicis d’oci per als més menuts, organitzats per les cooperatives de l’IES La Marxadella.

  Tots aquests joves empresaris són, a més a més, solidaris. Destinaran el 20% del benefici obtingut en la venda dels seus productes a l’obra social que ells han proposat i establit en els estatuts de les seues empreses.

   

  Subir