5 de marzo de 2021 5/3/21

El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita

El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita - (foto 2)
  El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita - (foto 3)
  El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita - (foto 4)
  El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita - (foto 5)
  El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres del camí de la Fita - (foto 6)

  Aquest matí el secretari autonòmic d’Agricultura, Alfredo Gonzalez Prieto, junt amb l’alcalde Serafín Simeón, el regidor d’Hisenda, Marcos Zaragozá, i el president de la Junta Local de Recs, José Alapont han visitat els treballs d’ampliació del camí de la Fita que es troben en fase d’execució i que tenen prevista la seua finalització per al mes de maig.

  Una obra que es troba junt amb la millora de camins rurals dins del “Pla especial de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana”, promogut per la Generalitat Valenciana, i en el qual, el nostre municipi compta amb 250.000 euros de pressupost. Té un termini d’execució de sis mesos.

  Després del replanteig que s’ha efectuat sobre el terreny dels nous límits del camí i l’eliminació d’arbres fruiters, s’ha fet el moviment de terra i la construcció del terraplé per a la nova explanada. El pas següent és la construcció del ferm, les obres de fàbrica i la pavimentació amb capa asfàltica de rodament. En aquest Pla també estan incloses les millores del camí del cementeri, caseta de Navarro, camí del Maser i la Font del Crist.

  Subir