elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Regidoria d’Educació prepara un projecte pel programa Erasmus+

  • Un projecte molt interessant que involucra recull tota la població en edat escolar

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Silla està treballant en la preparació d’un projecte anomenat «Millora dels hàbits del son en la població escolar de Silla» per sol•licitar una ajuda a l’empara de la convocatòria del Programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Amb aquest motiu es van celebrar les I Jornades del Son a Silla durant els mesos d’octubre a gener, en les quals va participar tota la comunitat educativa del municipi, ja que anava dirigit a docents (equips directius i professorat), pares i mares i alumnat dels centres educatius.

És objectiu fonamental d’aquest programa poder adoptar mesures molt senzilles perquè els nostres xiquets i adolescents coneguen pautes per aconseguir dormir bé, la qual cosa pot suposar una disminució de l’absentisme i el fracàs escolar i l’agressivitat en les aules.

Comptem amb la col•laboració desinteressada del Sr. Gonzalo Pin Arboledas, metge de la Unitat de la Son de l’Hospital Quirón, qui està realitzant una gran tasca d’investigació i col•laboració.

En aquests moments estem en el procés de recerca i localització de socis europeus, i estem en tractes amb Itàlia i Turquia, països que estan molt interessats de participar-hi, i amb qui formalitzarem una associació multilateral, on es realitzaran els estudis i es compararan dades, tenint en compte la situació demogràfica i la població dels municipis participants que han de ser similars a Silla. Un projecte molt interessant, pioner en aquest àmbit i que involucra tota la població de Silla, resultant beneficiari tot el municipi en general, atés que és un programa a llarg termini i recull tota la població en edat escolar. Tots estan integrats en el projecte: alumnat, pares i mares i professorat, tutors i equips directius, que sota la coordinació de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Silla estan participant d’aquest projecte europeu Erasmus +.

Subir