elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La RECS premia un programa executat des de l’àrea de salut publica

    L’Ajuntament de Silla ha rebut l'import de 2.985 euros pel projecte presentat sota el títol “Programa d'educació física regular i alimentació saludable” que s'ha executat des de l'Àrea de Salut Pública de l'Ajuntament de Silla. Un treball que entra dins del projecte de ciutats saludables promogut per l'OMS a Europa.

    La concessió de l'import s'ha atorgat una vegada realitzat el procés de valoració dels projectes presentats en el marc de l'Acord de col·laboració subscrit entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a l'any 2013 una vegada resolta l'adjudicació d'ajudes per a les diferents línies de suport.

    El municipi de Silla forma part de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS), que és una secció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) constituïda l'any 1988. La línia principal d'actuació de la RECS és assegurar la intercomunicació de les ciutats participants en matèria de promoció i protecció de la salut. Una comunicació que permeta l'intercanvi d'experiències i el desenvolupament de projectes entre ciutats, amb altres nivells de l'Administració i amb altres organitzacions, per a promoure l'acció comuna en la promoció i protecció de la salut.

    Subir