5 de marzo de 2021 5/3/21

Es realitza un curs formatiu sobre l'ús dels nous dispositius per al control del consum de drogues

Es realitza un curs formatiu sobre l'ús dels nous dispositius per al control del consum de drogues - (foto 1)

  La Central Sindical i Independent de Funcionaris CSI·F, ha desenvolupat un curs formatiu en Silla per a policies locals sobre l'ús dels nous dispositius per al control del consum de drogues en conductors.

  Amb este curs els agents de policia local obtindran els coneixements legislatius actuals que afecten plenament les seues funcions de control i sanció als conductors de vehicles que es troben davall els efectes de les drogues tòxiques.

  El curs es va realitzar, entre els dies 15 al 19 de desembre ambdós inclusivament, en les instal·lacions municipals cedides per l'ajuntament de Silla amb una duració de 25 hores presencials dividides en cinc sessions. Van participar un total de 23 Agents de les Policies Locals de Gandia, Cullera, Turís, València, Paterna i Silla, entre altres. Va acabar amb un examen final on els agents van posar en pràctica tots els coneixements adquirits al llarg de la setmana.

  A causa de la gran demanda que hi ha del Curs per part dels Agents de les Policies Locals de la C.V. El CSI·F continuarà la seua línia formativa amb propers cursos en diferents localitats, sent Algemesí la següent població on s'impartirà.

  Subir