elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Proclamació falla Reis Catòlics

Proclamació falla Reis Catòlics
  MÁS FOTOS
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 2)
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 3)
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 4)
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 5)
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 6)
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 7)
  Proclamació falla Reis Catòlics - (foto 8)

  El dissabte passat va tindre lloc a la Nau Jove la proclamació de la fallera major, la fallera major infantil i el president infantil de la Falla Reis Catòlics del nostre municipi. L’acte, malgrat la calor i alguns tallats de llum que va patir, no va deslluir l’emoció i l’afecte que els van oferir els membres d’aquesta comissió fallera als nous representants de les falles 2015.

  Després d’unes paraules i del comiat als representants de l’exercici anterior, es va donar pas a la proclamació dels nous representants per a l’exercici 2015: com a fallera major, Carla Iborra Forner; com a fallera major infantil Andrea Gutiérrez Alfaro i com a president infantil Tomás Palomares Rubio

  Com a representants del Govern local van acudir a l’acte de proclamació Serafín Simeón, alcalde del municipi Visi Carrion, regidora de Joventut, Vicente Zaragoza i Felipe Garcia del Psoe; Andres Vicent, regidor del España 2000 i Antonio Navarro, regidor de Els Verds. Per finalitzar l’emotiu acte, es va servir una picadeta a l’exterior de la Nau Jove.

  Subir