elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentació de la Falla Reis Catòlics

Presentació de la Falla Reis Catòlics
  MÁS FOTOS
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 2)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 3)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 4)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 5)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 6)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 7)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 8)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 9)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 10)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 11)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 12)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 13)
  Presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 14)

  Aquest cap de setmana van començar les presentacions falleres al nostre municipi. La Falla Reis Catòlics ha sigut l’encarregada d’obrir aquest calendari faller a la Nau Jove.

  Molta emotivitat i coordinació, tant dissabte com diumenge, van fer gaudir les més de 400 persones per dia que, junt amb els representants de la resta de falles del municipi, la Casa d'Andalusia i la Junta Local de Silla, van voler acompanyar els protagonistes de la comissió en una nit i vesprada molt especial. Les presentacions, també les van compartir amb els fallers, Serafín Simeón, alcalde de Silla; junt amb Visi Carrión, la regidora de Joventut; Vicente Zaragozá, regidor del PSOE, i Antonio Navarro, d’Els Verds.

  En aquesta ocasió, la comissió ha optat per ambientar la presentació de la seua fallera major de nit en un decorat que ens ha transportat a gaudir de l’òpera amb la solemnitat que ofereix l’obra teatral del Fantasma de l’Òpera. La nova fallera major, Carla Iborra i Forner, junt amb el seu president, Tomàs Palomares i López, va comptar amb el suport de la comissió al complet dissabte de nit. Per altra banda, un món de llepolies va omplir ahir de màgia, color i fantasia la Nau per a rebre la comissió infantil de la Falla Reis Catòlics que ahir va celebrar la seua presentació. Tomàs Palomares i Rubio, com a president infantil, i Andrea Gutiérrez i Alfaro, com a fallera major infantil, van viure un dels dies més importants com a màxims representants de la seua comissió.

  Subir