elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentació de la Falla Poble de Silla

Presentació de la Falla Poble de Silla
  MÁS FOTOS
  Presentació de la Falla Poble de Silla - (foto 2)
  Presentació de la Falla Poble de Silla - (foto 3)
  Presentació de la Falla Poble de Silla - (foto 4)
  Presentació de la Falla Poble de Silla - (foto 5)

  Dissabte i diumenge la Nau va estar repleta de gom a gom de fallers i falleres de la Falla Poble de Silla que, junt amb familiars i amics, van gaudir d’una presentació molt elaborada per rebre les noves falleres majors i el president infantil per a les falles del 2015: Àngel Ribera Giner com a president infantil; Carla Pons Gómez com a fallera major infantil i, Mari Paz Marín i Chorat com a fallera major, que sempre van estar acompanyats del seu president Àngel Moreno.

  El suport que té sempre aquesta comissió per acollir els nous representants va demostrar aquest cap de setmana que el treball i l’esforç que fan els fallers i les falleres durant temps, ho fan amb el millor dels afectes per rebre les noves falleres majors i presidents.

  La presentació major es va traslladar entre dos móns. Un món antic en què la ploma i els pergamins que utilitzaven els escriptors valencians, van deixar pas a una nova era: les noves tecnologies. La llum va tindre un lloc especial en el ball que va interpretar aquesta comissió: el color taronja i grog simulant l’era antiga va donar pas a un pergamí d’on va eixir la nova fallera major.

  Per altra banda, diumenge de vesprada, la Nau es va transformar en un poble faller que, per un encantament, s’havia congelat. Un poble on regnava el fred, la tristesa i, fins que no trobaren la nova fallereta major, no tornarien a gaudir de tot el que comporta el món de les falles: els coets, els balls regionals, la musica... Igual que el famós conte de Disney, la rosa va tornar a florir i d’aquesta va eixir, espectacular, la nova fallera major infantil. Cal remarcar que la seua germana Aitana Pons va ser cridada pel jurat per donar-li l’enhorabona per l’exaltació que va fer amb la seua edat.

  Van assistir com a representants municipals l’alcalde, Serafín Simeón, junt amb la regidora de Benestar Social, Carolina Manzano; la regidora de Festes i de la Cort d’Honor d’aquesta comissió, Amada Garrido; el regidor dels Verds, Antonio Navarro; els regidors del PSOE, Josefina Zaragozá, Vicente Zaragozá, Felipe García; el regidor d’España 2000, Andrés Vicent Zaragozá, i el regidor del Bloc, Josep Melero.

  Subir