21 de febrero de 2020 21/2/20

Presentació de la falla Parc Sant Roc plena de Cultura Maia

Presentació de la falla Parc Sant Roc plena de Cultura Maia - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Presentació de la falla Parc Sant Roc plena de Cultura Maia - (foto 2)
  Presentació de la falla Parc Sant Roc plena de Cultura Maia - (foto 3)
  Presentació de la falla Parc Sant Roc plena de Cultura Maia - (foto 4)

  Dissabte i diumenge, la Nau va estar repleta de gom a gom de fallers i falleres de la Comissió Parc Sant Roc per rebre les màximes representants per a les falles del 2014: a la fallera major, Laura Rosaleny; a la fallera major infantil, Lucia García, i al president infantil, el xiquet Òscar Mejias. Fallers, familiars i amics van gaudir d’una presentació molt elaborada sota el lema “Cultura Maia” que va agradar molt a tots els assistents.

  Una idea que segons el president de la comissió, Josep Antoni Romeu i Zaragozá, ja portaven al cap fa molt de temps i que aquest any ho han fet realitat. Una decoració per tota la Nau, fins i tot a l’entrada, i un espectacle de llum i, preferentment, ball va demostrar que aquesta falla està plena d’artistes. Abans de l’acte es va realitzar un passacarrer per a arreplegar els màxims representants d’aquesta comissió fallera, tant entrants com ixents fins a arribar a la Nau. Després de pujar a l’escenari les màximes representants de les falles del 2013, tots junts van rebre els màxims representants d’aquesta comissió per a les falles del 2014. Per finalitzar es va servir un vi d’honor.

  Vam poder veure durant el cap de setmana els nostres representants municipals com l’alcalde, Serafín Simeón; la regidora de Festes, Amada Garrido; Antonio Navarro, dels Verds; Andrés Vicent Zaragozá, d’España 2000, i els regidors del PSOE, Josefina Zaragozá, Vicente Zaragozá i Iván Cuenca.

  Subir