29 de febrero de 2020 29/2/20

Presentació de la Falla El Molí

Presentació de la Falla El Molí - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 2)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 3)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 4)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 5)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 6)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 7)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 8)
  Presentació de la Falla El Molí - (foto 9)

  Aquest cap de setmana, la Falla El Molí va celebrar la presentació de les falleres majors per a l'exercici 2013-2014. La cita va tindre lloc a la Nau Jove dissabte a la nit i diumenge de vesprada i va comptar amb el suport de la comissió al complet, falles invitades i Junta Local.

  Amb un decorat espectacular i ple de colorit recreat en la selva i en les aventures d’“Indiana Jones” van fer una argumentació plena de fantasia a favor de les tradicions falleres de tota la vida i en contra de les traves que posen a nivell legal a les comissions falleres i que no afavoreixen la festa. Al voltant de 200 persones van voler acompanyar les noves representants de la festa en un dels dies més importants del seu regnat. En aquesta nit tan emotiva per a la comissió es va apropar a la Nau Jove Serafín Simeón, alcalde de Silla; la regidora Carolina Manzano, Andrés Zaragozá de España 2000, Josefina Zaragozá i Vicente Zaragozá del PSOE, i Antonio Navarro dels Verds. Diumenge de vesprada hi van assistir, com a representants municipals, l’alcalde Serafín Simeón, la regidora Carolina Manzano i el regidor del PSOE Iván Cuenca.

  Les noves falleres majors, Maria Domingo i Gómez i la xiqueta Andrea Garciía i Domingo, junt amb el seu president José Leonides Álvarez i Cicuendez i el seu president infantil Juan Carlos Romero i García van gaudir del seu gran esperat moment en ser proclamats màxims representants de la seua comissió per a les falles 2014. Com és habitual, l'Himne Regional va ser l'encarregat de finalitzar aquest emotiu dia.

  Subir