25 de febrero de 2020 25/2/20

La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic"

La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 2)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 3)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 4)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 5)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 6)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 7)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 8)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 9)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 10)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 11)
  La Presentació de la falla El Mercat porta "a un món màgic" - (foto 12)

  El passat cap de setmana la Falla Mercat va viure un dels seus moments més emotius amb la presentació de les seues falleres majors i presidents per a l'exercici 2014. Aquesta comissió va demostrar ser una gran família. Molts van ser els fallers i les falleres que van donar suport a les màximes representants per a l’exercici 2014. De fet, la Nau Jove estava plena de gom a gom de fallers, falleres, familiars i amics que van gaudir de dues presentacions d'un nivell excepcional que van ser molt aplaudides per la interpretació dels fallers, el decorat elaborat cent per cent pels fallers, la temàtica i la defensa del món faller.

  “Alícia en el país de les meravelles” i “La bella i la bèstia” ens van portar per un món màgic on es va defendre la musica, els masclets, la tradició, els bunyols, els passacarrers... tot allò que representa les falles i que va tindre el punt àlgid en el somni de ser fallera major. La fallera major, Pilar Costa Peña, i la fallera major infantil, Anna Torralba Simó, al costat d’Alberto Albert Santos, president infantil, i el president de la comissió, Javier Tormo Martos van sentir-se orgullosos i molt feliços de tindre una presentació d’aquest nivell i esforç per part de la seua comissió. A més de rebre les falles invitades de Silla i la casa de Andalusia, va tindre lloc també una actuació de dansa.

  Van assistir-hi com a representants municipals l’alcalde, Serafín Simeón; la regidora de Festes, Amada Garrido; la regidora de Benestar Social, Carolina Manzano; els regidors del PSOE, Vicente Zaragozá, Felipe García i Iván Cuenca, i Andrés Zaragozá d’España 2000. Per finalitzar l’acte, es va servir una picadeta dins del casal de la Falla.

  Subir