elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc

Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc
  MÁS FOTOS
  Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc - (foto 2)
  Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc - (foto 3)
  Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc - (foto 4)
  Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc - (foto 5)
  Presentació del cartell de la Penya Caixaes a la Venta de Sant Roc - (foto 6)

  La presentació del cartell de la Penya Caixaes per a les pròximes festes del Crist de Silla va tindre lloc divendres passat de nit a la Venta de Sant Roc. A l'acte va assistir com representant del govern municipal la regidora de Festes, Amada Garrido, acompanyada per les cambreres del Crist Mari Carmen Miñana i Silvia San Andrés. Quan finalitzava l’acte, també es va apropar a la Venta Andrés Zaragozá, representant d’España 2000.

  L'acte va començar a les 9 h, amb la presentació dels nous membres de la penya i el lliurament de trofeus dels deu anys de pertinença a la penya. De seguida va pujar a l’escenari el president de la penya, Raúl Navarro, que va fer una intervenció defensant la festa dels bous a Silla.

  L’acte va continuar amb el descobriment del cartell de festes. En aquest moment es va requerir la presència de les cambreres del Crist perquè descobriren el cartell. Després va intervindré Rafa Gomar, membre fundador, que va explicar com es desenvoluparia el cartell de les festes del Crist, i Amada Garrido que va donar les gràcies a la penya pel seu esforç. A continuació, van passar a degustar el vi d'honor.

  Subir