elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Premis als llibrets per la promoció de l’ús del valencià

    Silla està d’enhorabona. S’han publicat els resultats del concurs convocat per la Generalitat per la promoció del valencià als llibrets de falla de 2015. En aquests premis es reparteixen un total de 30.150 euros. A l’edició d’aquest any es van presentar 115 falles de la Comunitat Valenciana i 62 han sigut premiades, entre les quals se situen 4 falles del poble de Silla. L’originalitat i la publicitat en valencià han sigut factors importants a l’hora de premiar els llibrets.

    La Falla Port de Silla ha vist recompensat l’esforç per l’ús i promoció del valencià en obtindre un molt apreciat segon premi. A més a més, 3 falles més del nostre municipi han sigut premiades també aquesta edició del concurs, com són: la Falla Reis Catòlics ha aconseguit el 23é premi, la Falla Mercat s’ha situat al 38é lloc i la Falla Mercat ha obtingut un 56é lloc a la llista.

    El lliurament dels premis serà el 12 de març, a les 11:00 hores, al Monestir de Sant Miquel i assistirà, acompanyat a les falles premiades, l’alcalde Serafín Simeón. El nostre poble ha aconseguit situar-se en la part més alta en la defensa del valencià. Enhorabona a totes les falles premiades del nostre municipi.

    Subir