Pòdiums al Cross d'Algemesí al Campionat Autonòmic Escolar

Pòdiums al Cross d'Algemesí al Campionat Autonòmic Escolar - (foto 2)
    Pòdiums al Cross d'Algemesí al Campionat Autonòmic Escolar - (foto 3)
    Pòdiums al Cross d'Algemesí al Campionat Autonòmic Escolar - (foto 4)

La ciutat d'Algemesí va acollir un cross del circuit de la Comunitat Valenciana, que al seu torn era el Campionat Autonòmic Escolar, i el Club d'Atletisme Silla va continuar collint èxits en aquesta disciplina perquè, a més de classificar de forma directa per al Campionat d'Espanya a Javier Domingo en la categoria Juvenil, el club va aconseguir les victòries en ambdós sexes de la categoria Benjamí amb Alicia González en xiques i Marc Domènech en xics.

També van aconseguir pujar al pòdium Albert Pujada en benjamins i Talía Pisa en alevins.

No es pot deixar sense esmentar la 4a i 5a posició en benjamins d'Héctor Celda i Adrián Ortega, així com 7a i 8a en alevins xiques d'Elsa Peris i Claudia Saez i la 8a igualment de l'atleta infantil Sergio París.