7 de junio de 2020 7/6/20

Obres de millora als carrers

Obres de millora als carrers - (foto 1)
  • Aquesta obra es troba dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis 2014 de la Diputació de València

L’Ajuntament començarà en 15 dies, els treballs necessaris per a reparar i condicionar les deficiències de calçades de determinats carrers. Es realitzarà la reparació integral de la capa de rodament d’una sèrie de carrers: c/ de Gibraltar (inclou reparació del ferm), un tram del c/ d’Albal (inclou reparació de ferm), un tram de l’av. Jaume I, plaça del Passeig de l’Albereda (enfront de l’estació del ferrocarril), c/ dels Horts, c/ del Pilar, c/ del Dr. Fleming, passeig de la Dra. Jesusa Pertejo (inclou reparació de calçada per alçament d’arrels del c/ de Xàtiva i c/ de Llíria).

Seguidament, la reparació puntual mitjançant asfalt en diversos vials: av. Rambla de la Independència, c/ de Sant Rafael, c/ d’Alzira, av. d’Alacant, av. d’Albufera i av. de Beniparrell.

Uns treballs necessaris per l’estat del seu deteriorament com a conseqüència del pas de vehicles, de les obres realitzades, de canalitzacions... que al llarg del temps s’han executat en tot el vial.

Aquesta obra es troba dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2014-2015 de la Diputació de València (PPOS 2014) que inclou, dins de la millora d’espais urbans:

- Reparació de calçades,
- Millora de jocs infantils i paviment
- Millora de seguretat viària

La Ventana de la Diputación de Valencia

La Ventana de la Diputación de ValenciaEntrar en el especial
Subir