Bronze al campionat d’Espanya de les promeses xiques

Fins al circuit del “Cuartillo” a Càceres, van viatjar 18 atletes del Club d’Atletisme de Silla, que junt amb els clubs més representatius de la nostra geografia, prèviament classificats en els seus respectius campionats autonòmics, es van donar cita en aquest bell complex esportiu, per a disputar-se els llocs d'honor del campionat d’Espanya per clubs.

El Club Atletisme Silla va aconseguir la medalla de bronze en la categoria de promeses dones o també anomenada sub-23. Les components d’aquest equip són: Cristina Sanz, Paula Espí, Laura pérez i Andrea Pérez.

Quan fa quatre anys ens proclamaren Campions d'Espanya en la categoria cadet femenina, no crèiem que aquesta situació fóra repetible, però dos anys després van tornar a aconseguir el campionat, aquesta vegada en cadets homes i, per si açò fóra poc, el 2015 tornem a pujar al pòdium del campionat nacional de cross, un fet reservat a molt pocs entre els que per sort ens continuem trobant.

Tot açò seria impossible sense el suport de l'Ajuntament de Silla, una treballadora Junta Directiva i, per descomptat i sobretot, pel magnífic planter d'atletes, apuntalat per una nombrosa escola que ens garanteix un esplendorós futur.