elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015

La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015
    MÁS FOTOS
    La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015 - (foto 2)
    La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015 - (foto 3)
    La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015 - (foto 4)
    La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015 - (foto 5)
    La Cavalcada del Pregó anuncia les Falles del 2015 - (foto 6)

    La música, les disfresses i les ganes de passar-ho bé van ser les protagonistes d’una vesprada que ja s’ha convertit, al nostre poble, en el començament de la festa fallera.

    La Cavalcada del Pregó va reunir les comissions falleres del nostre municipi que es van concentrar a la Rambla de la Independència perquè començara la desfilada. Els carrers es van omplir de veïns i veïnes que gaudiren del color i les disfresses i van aplaudir molt el pas de les carrosses i, sobretot, als més menuts que van fer tot el recorregut amb molta gràcia.

    Les màximes representants de les sis comissions de Silla van saludar tot el món des de les carrosses i, acompanyades dels seus fallers i falleres, van recórrer els carrers de la nostra població: Rambla, Ausiàs March, Vicent Zaragozà, avinguda d’Alacant, Sant Roc, Port, Llauradors, les Eres, Planells, Doctor Fleming, Reis Catòlics, València i plaça del Poble.

    Quan van arribar a la plaça del Poble, es va realitzar el tradicional pregó per part de cadascuna de les màximes representants de les falles des de la balconada de l’ajuntament. Un acte molt emotiu per a totes elles que van veure ja el seu somni fet realitat ja que aquest acte anuncia el començament de les falles 2015. L’alcalde, Serafín Simeón, va tancar l’acte i va desitjar-nos a tots unes bones festes falleres i que les gaudim dins de tots els actes fallers en harmonia, germanor i respecte.

    Subir