elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Concurs de Decoració Nadalenca 2014

    Amb l'objectiu d'incentivar la millora de la imatge comercial de Silla i fer més atractives les compres al comerç local, l’Ajuntament de Silla i l’Associació Empresarial de Silla van convocar el Primer Concurs de Decoració Nadalenca

    Aquest pròxim dissabte el jurat visitarà els comerços el dia 27 de desembre, a partir de les 11:30 hores, i tindrà en compte la disposició, la imatge, la il•luminació, l’originalitat, la creativitat i el colorit de l’aparador. La resolució del jurat es farà pública el dia 30 de desembre.

    El jurat estarà format per:

    - Un/a representant d’AESI
    - Un/a representant municipal de l’equip de govern de l’Ajuntament de Silla
    - Un/a representant municipal de l’oposició
    - Un/a representant de la Junta Local Fallera
    - Un/a representant de les Ames de Casa
    - Un/a representant de l’AECC Junta Local
    - Un/a representant de l’Associació de Jubilats de Silla
    - Un/a representant de l’Associació Cambreres del Crist
    - Un/a representant de l’Agrupació Musical la Lírica
    - Un/a tècnic/a de l’Agència de Foment
    - Un/a especialista en decoració

    Per altra banda, hi haurà un premi especial del públic. Per al premi especial del públic, del 12 al 29 de desembre es disposaran unes urnes a AESI, a l’Ajuntament de Silla i a aDES en què la població podrà votar l’aparador favorit d’entre els comerços participants i de les quals eixirà el guanyador. Perquè el vot siga vàlid, en les paperetes haurà de constar el DNI de la persona participant, la qual només haurà d’haver votat una vegada i a un únic establiment.

    Se sortejaran targetes regal de 50 euros entre els clients que hagen dipositat a les urnes el seu vot al millor aparador, que es podran utilitzar en qualsevol dels comerços que participen en el concurs.

    Subir