El Silla CF acumula 14 jornades sense perdre - (foto 2)
El Silla CF acumula 14 jornades sense perdre - (foto 3)
El Silla CF acumula 14 jornades sense perdre - (foto 4)
El Silla CF acumula 14 jornades sense perdre - (foto 5)

Aquesta és la data a què ens hem de remuntar per trobar l'última vegada que el Silla CF va perdre un partit de Lliga. Va ser a Algemesí i enfront del pròxim rival, l'Algemesí CF, actual líder de la competició que supera en sis punts els sillers. Els homes que entrena Xus Vendrell rebran el diumenge dia 9, a partir de les 17:00 hores, al Miguel Monleón de Picassent, un rival que els va véncer en el partit de la primera volta per 3-2, i ho faran després d'imposar-se a Alginet al cuer en un partit que va tindre dues parts molt diferenciades.

El Silla CF no va estar còmode al camp de L'Ermita, de reduïdes dimensions, i va tardar massa a aclimatar-se davant d'un Alginet B lluitador que va gaudir de dues bones oportunitats, fins i tot, per a avançar-se en el marcador. Molt espessos en el seu joc i quant a idees, els blanquets no van aconseguir superar el filial de la UD Alginet fins ben avançada la primera meitat. Renzo va substituir en el minut 33 Jordi, lesionat, i el Silla va paréixer agafar un poc d'aire en el centre del camp. Un potent xut d'Andrés, que va obligar el porter local a realitzar una gran intervenció, i un tir al travesser en el servei d'una falta en la frontal de l'àrea de Machancoses van ser els avisos del que vindria posteriorment en el minut 42. Un centre d'Andrés era interceptat clarament amb el braç per un defensor de l'Alginet B dins de l'àrea. L'àrbitre no ho va dubtar un sol segon i va assenyalar el punt de penal. Petete no va desaprofitar l'ocasió per a posar amb avantatge el Silla abans del descans.

El gol siller va canviar per complet la decoració del partit. En la segona meitat, el control del joc va ser total i absolut del conjunt de Xus i l'ímpetu de l'Alginet B es va anar diluint tal com anaven transcorrent els minuts. L'únic problema era arribar a la recta final del partit amb el 0-1 que encara oferira certes opcions als locals, però el migcentre Ruiz, amb el seu tercer gol en el quart partit disputat com a blanquet, va sentenciar la contesa en el minut 77 amb el 0-2. Álex Curado va arredonir el resultat amb el 0-3 en el minut 89 en aprofitar una perfecta assistència de Cèsar. Amb aquest triomf el Silla CF manté la segona posició el grup V de Primera Regional, que a la conclusió de la Lliga permet disputar la promoció d'ascens a Preferent.

L'alineació que va disposar Xus Vendrell a Alginet va ser la composta per Lucas, Xiri, Jordi (Renzo, m. 33), Óscar, Damián, Juanma (Álex Curado, m. 82), Canet, Ruiz, Andrés (Cèsar, m. 86), Machancoses (Iván, m. 76) i Petete.