El Silla CF triomfa a l’Alcúdia

• Xiri sentencia un partit complicat

El Silla CF va aconseguir enllaçar dues victòries seguides per primera vegada aquesta temporada després d’imposar-se en el sempre incòmode desplaçament als Arcs de l’Alcúdia. Fins al gol de Xiri en el minut 15 del final, l'equip blanquet no va poder assegurar-se els tres punts, a pesar de jugar amb superioritat numèrica des del minut 35 de la trobada per la justa expulsió de Benavent en derrocar Petete quan el davanter encarava en solitari la porteria contrària. El conjunt de Manolo Castaño va crear molt de perill per mediació d'Iván i Petete, mentre que L’Alcúdia va buscar contínuament la seua banda dreta per a arribar amb massa assiduïtat a l'àrea sillera, encara que sense excessiu encert davant del marc defés per Lucas. A partir de la mitja hora, el joc va entrar en una espècie de frenesí incontrolat, Petete va avançar el Silla en el marcador en el minut 32, L’Alcúdia es va quedar amb deu homes per la comentada targeta roja que va veure el seu futbolista Benavent. En el llançament d’aquesta falta Damián va estavellar el baló en el pal que va poder suposar el 0-2 i en el minut 39, amb tres jugadors locals en posició antireglamentària, incloent-hi l'autor del gol de L’Alcúdia, Marce va batre Lucas i increïblement l'àrbitre va concedir el gol de l'empat enmig de les protestes dels visitants que no van servir de res.

En la represa, el Silla va assumir més el control de l'esfèric, cosa que no havia succeït en el primer acte i L’Alcúdia es va sentir incòmode, ja que li va obligar a córrer més darrere del baló i, a més, amb el fet d'estar amb un jugador menys que els sillers, el cansament que va acumular va ser encara major. Un centre xut llunyà de Damián es va colar en la meta de l'equip de la Ribera Alta, amb la col·laboració del porter que va introduir involuntàriament el cuir en el fons de les malles. Gol afortunat del Silla, però que corresponia a un millor posicionament en la gespa de l'esquadra del Morera respecte a un adversari que es diluïa a poc a poc. La punteta per a L’Alcúdia i la tranquil·litat definitiva blanqueta vingué en una excepcional acció ofensiva de la davantera sillera que, després d'un gran centre de Cèsar (segona assistència de gol en les dues últimes jornades) al capdavant de Xiri va suposar el 1-3 definitiu que va acabar amb la resistència roig-i-blanca. El quart d'hora final del partit va ser més plàcid del que era d'esperar per a un Silla que s'acosta al capdavant de la taula del grup V de Primera Regional després de la derrota de l'Algemesí CF davant de l'Esportiu La Rambleta C.F. (0-1).

La pròxima jornada el Silla CF rebrà, el dissabte 26, a partir de les 16:00 hores, al Vicent Morera, el filial de la UD Alginet.

L'equip que es va imposar a L’Alcúdia va ser el següent: Lucas, Carrasco, Fran, Xiri, Damián, Andrés (Cèsar, m. 46), Renzo, Adrián Sánchez (Óscar, m. 55), Cheti (Machancoses, m. 63), Petete i Iván (Jordi, m. 81).

El triomf també va resultar especial per al nostre club en anar dedicat a la memòria de l'exjugador del Silla CF, José María Carbonell “Navarro”, difunt aquest dissabte i, també, pare de l'actual preparador de porters i també exporter blanquet, Diego Carbonell.