La falta de punteria impedeix el triomf del Silla CF a Benetússer (1-1)

• Bona imatge dels blanquets, malgrat les nombroses ocasions de gol no aprofitades

Poques vegades es veurà en un partit de futbol fallar tantes oportunitats clares davant del marc contrari per part d'un equip netament superior al seu rival. El Silla CF va acumular almenys una dotzena d'ocasions de gol en un partit en què el “monòleg” de joc blanquet va acabar ofegant la Unió Benetússer-Favara CF.

En la primera part, el màxim golejador de la pretemporada, Pablo Machancoses, va disfrutar de tres opcions per a batre el porter local, el millor de la Unió al llarg del xoc; mentre que Cheti i Aitor també es van trobar amb l'oposició del porter amb sengles rematades a boca de canó.

Abans del minut 20, la Unió Benetússer-Favara CF s'havia avançat en el marcador, amb una gran dosi de fortuna, en aprofitar una falta no assenyalada per l'àrbitre a la zona de mitjans favorable al Silla CF que va provocar un desajust defensiu en la saga blanquet. Excepte una nova incursió dels locals que va estar prop de suposar el 2-0, la Unió no va tornar a existir a penes en atac i va cedir descaradament el baló davant de la pressió i insistència d'un Silla que en la segona meitat es va bolcar per complet sobre la porteria contrària conscient que no podia permetre's el luxe de començar la competició de lliga perdent.

Un incansable Aitor, incisiu i treballador durant tot el joc en la punta de l'atac, va provar sort trobant l'enèsima resposta del porter de la Unió, igual que una rematada de cap de Renzo que va anar fregant el pal. Qui no perdonaria, gràcies a la seua extraordinària fe, seria el mateix Aitor, que en el minut 74, després d'enviar un baló al travesser, va arreplegar la tornada en àrea xicoteta i va batre per davall el porter. L'equip i els aficionats blanquets presents a Benetússer van reaccionar amb ràbia i es van llançar a per la victòria que no arribaria en desaprofitar Iván una extraordinària internada, el tir creuat de la qual va eixir tocant el pal quan ja es cantava el gol. Va ser una de tantes que va tindre el Silla en una vesprada infausta de cara a gol.

El col·legiat també va voler posar el seu granet d'arena i impedir la victòria sillera en no castigar en el minut 90, com a penal, un desplaçament d'un defensor de la Unió sobre Andrés, el qual va acabar xocant amb la tanca de fora del camp, quan aquest es disposava a rematar davant del meta local. Les protestes dels futbolistes, la banqueta i els seguidors no van servir de res, però el Silla no va deixar d'intentar-ho fins al final, davant d'un adversari que va firmar sense complexos l'empat.

Manolo Castaño va alinear l’equip següent a Benetússer: Lucas, Carrasco, Renzo, Xiri, Damián, Juanma, Cheti, Adrián Sánchez, Nacho, Machancoses i Aitor.

El Silla CF rebrà, dissabte que ve, a les 18:00 hores, al Vicent Morera, l'Esportiu la Rambleta CF.