21 de noviembre de 2019 21/11/19

El Museu Comarcal de l'Horta Sud inicia un curs de Restauració de Peces Antigues

  El Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March ha iniciat el primer Curs de Restauració de Peces Antigues, un taller que té l'objectiu d'incentivar la conservació i recuperació del patrimoni històric de la comarca, així com fomentar l'afició per aquest art entre els seus participants.

  La primera sessió del curs ha comptat amb un ple absolut, una jornada en què els assistents s'han introduït en els conceptes bàsics de la restauració, així com en les pràctiques i tècniques perquè ells mateixos puguen començar a treballar peces de diferents materials: metall, fusta, ferro o, fins i tot, pell. En aquest sentit, els participants han analitzat en aquesta primera sessió la patologia de peces com a pesos, o molinets de café, entre altres.

  El curs tindrà una duració de 25 hores repartides en 5 sessions, en què els participants coneixeran de prop els conceptes bàsics d'aquesta professió. La pròxima sessió d'aquest curs tindrà lloc el pròxim 28 de novembre on es tractarà la tipologia de cada peça per separat, la seua neteja, així com la tècnica de conservació i restauració per a cada cas.

  ocultar
  El Museu Comarcal de l'Horta Sud inicia un curs de Restauració de Peces Antigues
  Subir