elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Lluita contra el càncer de pell a Silla

  Des de l'AECC, anualment es realitzen campanyes de prevenció solar, per això la Junta Local de l'AECC de Silla, instal·larà el pròxim dijous 30 de maig, 5 taules petitòries per a recaptar fons i repartir tríptics sobre consells de salut per a l'atenció de la pell. Les taules estaran situades en:

  - Av. de Reis Catòlics.

  - Carrer del Castell.

  - Av. d’Ausiàs March.

  - Pl. del Mercat Nou (Porta del Mercat Municipal).

  - Carrer de València.

  Per altra banda, l'Associació Espanyola contra el Càncer celebra jornades de conscienciació i mesurament del càncer de pell a través d’una unitat mòbil que ofereix al ciutadà uns serveis de detecció en la pell.

  Per axò, l'AECC provincial tindrà la deferència d'enviar al nostre municipi el pròxim 20 de juny, una unitat mòbil que s’instal·larà a la plaça del Poble, per tal que tot aquell ciutadà que vullga fer-se una revisió de la pell, se la puga fer de manera gratuïta i amb un equip de metges a la seua disposició.

  L'horari serà des de les 9.00 fins a les 13.30 hores aproximadament. La finalitat no és una altra que completar un estudi i diagnosticar les possibilitats que el futur pacient puga tindre per a desenvolupar aquesta patologia.

  Subir