elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'èxit de la Fira d'Agricultura Ecològica anima la Mancomunitat a duplicar el nombre d'edicions mensuals

L'èxit de la Fira d'Agricultura Ecològica anima la Mancomunitat a duplicar el nombre d'edicions mensuals

  La Fira d'Agricultura Ecològica passarà a celebrar-se dues vegades al mes, en compte d'una, després del gran èxit que ha aconseguit en a penes quatre mesos. Aquesta activitat està organitzada per la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud.

  El 5 d'abril s'inaugurava, al Centre Ambiental el Vedat, la primera edició d'aquesta fira amb l'objectiu de fomentar l'agricultura local, una de les línies estratègiques que es pretenen seguir dins del Pla Comarcal de Desenvolupament Sostenible posat en marxa per la Mancomunitat per a enguany i que pretén impulsar l'economia de la comarca.

  Tal ha sigut l'acceptació d'aquesta fira, que els mateixos productors de l’Horta Sud han proposat a la Mancomunitat la possibilitat d'incrementar el nombre d'edicions, un fet que posa de manifest la magnífica oportunitat que tenen els veïns i visitants de poder comprar productes ecològics de qualitat provinents d'agricultors locals. 

  La cita va ser el passat 6 de setembre al Centre Ambiental el Vedat on, a més d'adquirir aquests productes, els més menuts van poder gaudir amb activitats gratuïtes. La segona fira del mes tindrà lloc el pròxim 20 de setembre en el mateix recinte i s’ha quedat establert el primer i el tercer dissabte de cada mes.

  D'altra banda, i de forma extraordinària, la Mancomunitat va organitzat per ahir una nova edició de la Fira d'Agricultura al port de Catarroja amb motiu de les festes patronals. En aquesta jornada es va realitzar una exhibició de sega d'arròs, de Vela Llatina a l'Albufera,  així com del Barquet a perxa.

  La presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'èxit d'aquesta iniciativa i ha destacat la intenció de “continuar treballant, a través d'accions com aquesta, per a promoure la nostra agricultura local i per a donar un impuls al motor econòmic que durant tantes generacions ha suposat l'agricultura per a la nostra comarca”.

  Subir