22 de noviembre de 2019 22/11/19

L'Equip de Mediació de l'IES Enric Valor de Silla continua la seua labor en la mediació de conflictes

L'Equip de Mediació de l'IES Enric Valor de Silla continua la seua labor en la mediació de conflictes - (foto 1)

  L'Equip de Mediació de l'IES Enric Valor de Silla sap que els conflictes als centres educatius són inevitables, però la manera de resoldre'ls pot ser pacífica i dialogada. Per això, l’IES Enric Valor ha aplicat, des del curs 2009-2010, un programa de mediació de conflictes. Un projecte molt important per a la comunitat educativa que implica tant alumnes i professors com a pares i mares.

  L'objectiu, des de la seua creació, ha sigut formar mediadors que aprenguen a tractar els conflictes de manera més dialogada i sàpiguen ajudar altres a fer-ho. Per aquesta raó continua durant tot l’any amb la seua tasca amb diverses activitats.

  A finals de Novembre, tres alumnes dels cicles d'Administratiu; Toni Ortiz, Izascun Ortiz i Diego Villalba, passaren pels grups 11, 12, 13, 21, 22 i 23 d'ESO per a contar la seua experiència a l'ESO i aconsellar els alumnes de 1r i 2n en el seu pas per aquesta etapa.

  L'experiència va ser molt gratificant per a tots. Els alumnes de 1r i 2n escoltaren, amb atenció, als seus companys majors i els professors, que estaven a les aules, van quedar agradablement sorpresos pel resultat tan positiu de l'activitat. Però, el més important de tot va ser que els alumnes de cicles que contaven les seues experiències parlaren amb molta naturalitat i moltes ganes d'ajudar als seus companys.

  ocultar
  L'Equip de Mediació de l'IES Enric Valor de Silla continua la seua labor en la mediació de conflictes
  Subir