23 de enero de 2021 23/1/21

L'aplicació gratuïta de l'app mòbil d'ADES ix als informatius de La Sexta

L'aplicació gratuïta de l'app mòbil d'ADES ix als informatius de La Sexta - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'aplicació gratuïta de l'app mòbil d'ADES ix als informatius de La Sexta - (foto 2)

  Amb motiu del llançament de l'aplicació gratuïta de l’APP mòbil d’ADES, avui ha vingut al nostre municipi La Sexta per entrevistar els usuaris i la regidora de Promoció Econòmica, ja que es tracta del primer municipi que ha fet realitat aquesta aplicació. Es tracta d’una APP gratuïta per a smartphones per tenir accés a les ofertes de treball i notícies.

  L'APP desenvolupada per IDI EIKON per a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic de Silla (ADES) serveix per a donar suport a la recerca d'ocupació i orientació laboral per als ciutadans de Silla, municipi de València. L'APP d'ADES facilita la recerca d'ocupació a València amb ofertes d'ocupació de la zona, a Espanya, Europa i informació d'interés per a demandants d'ocupació i emprenedors.

  L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic de Silla, ADES, es configura com un servei obert a totes les persones per a satisfer i donar suport a les seues necessitats en matèria d'ocupació, intermediació laboral, orientació laboral, creació d'empreses i foment de l'activitat empresarial i comercial.

  Subir