25 de enero de 2021 25/1/21

L´Aleví “B” del Silla CF completa un gran any

L´Aleví “B” del Silla CF completa un gran any - (foto 1)

    La tercera posició aconseguida per l’Aleví “B” li ha sabut a glòria a un equip que enguany donava un salt de categoria i que es presentava amb totes precaucions del món amb la incògnita de saber com anaven a aclimatar-se el seu primer any com a alevins.

    En canvi, la resposta que ha donat el conjunt dirigit per Manu Camacho, al seu torn coordinador del Futbol-8, i el seu ajudant, Iván Martí, ha resultat més que gratificant: un tercer lloc molt celebrat pels alumnes sillers i els seus pares, amb camisetes commemoratives de la temporada 2014/15 incloses. Els blanquets han mostrat una gran superioritat en molts moments en el transcurs del campionat de lliga i només han estat superats en la classificació per dos rivals: Santa Anna Albal CF “B” i CF Fundació VCF “E”, el potencial del qual és inqüestionable. Aquesta situació fa que l’equip albergue enormes esperances de cara als pròxims exercicis.

    Els alevins protagonistes de tan bona campanya són: Josep Alfonso, Aaron Cervera, Rubén Espinosa, Sergi Miralles, Raúl Sahuquillo, Josep Simeón, David Cazorla, Vicente Cervera, Álex Martí, Daniel Ortega, Raúl Sanmartín i Dylan Terroba.

    Subir