25 de enero de 2021 25/1/21

L'Ajuntament de Silla participa al Pla d’Ocupació

    La Regidoria d'Ocupació de Silla, a través d’aDES Desenvolupament Local (ADL), sol·licita participar en el Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes que està cofinançat entre la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l'entitat local. L'objectiu del pla és que les empreses locals contracten persones desocupades de Silla.

    El cost total del projecte ascendeix a 22.500 € dels quals l'Ajuntament de Silla ha de cobrir la tercera part del cost, 7.500 €, mentre que les altres dues institucions es faran càrrec de la resta. A través d'aquest projecte, les empreses locals que contracten desocupats del municipi rebran una subvenció d'1.125 € per contracte de menys tres mesos i amb un mínim de 25 hores setmanals.

    Els desocupats de Silla que vulguen acollir-se al Pla han d'estar inscrits, de forma ininterrompuda, com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF des d'almenys l'1 de març. Les contractacions podran realitzar-se de manera directa per les empreses o a través dels serveis d’aDES.

    Subir