16 de enero de 2021 16/1/21

L’ajuntament de Silla destina 46.800 euros més per lluitar contra l'atur

L’ajuntament de Silla destina 46.800 euros més per lluitar contra l'atur - (foto 1)

  L’Ajuntament de Silla amplia amb fons propis, concretament amb 48.000 euros, el Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques. Açò suposa que 21 persones més puguen gaudir d’un contracte de treball a mitja jornada i dos mesos amb les mateixes condicions que les 56 persones que van ser contractades en diferents llocs de treballs: oficials de jardineria, obra, electricitat, mecànica, pintura i peons en les mateixes especialitats que en la primera fase del pla.

  En una primera fase l’Ajuntament de Silla va destinar 25.623,26 euros al Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques (Ajuntament, Diputació i Generalitat) amb un pressupost total de 70.869,78 euros. Aquesta ampliació de fons propis per part del nostre Ajuntament, suposa que al finalitzar el Pla d’Ocupació Conjunt s’hauràn contractat la totalitat de 77 persones i destinat un total de 117.670 euros.

  El govern de Serafín Simeón, que va adquirir com a compromís ferm la lluita contra l’atur, ha considerat que l’actual situació econòmica i de desocupació, fa convenient l’ampliació del Pla d’Ocupació. Per aquesta raó, s’ha facilitat la contractació a la resta del personal que forma part de la relació de candidats admesos i no han estat contractats en la primera fase del Pla d’Ocupació i quatre oficials necessaris per a l’execució del servei i/o obres.

  Avui, al Teatre de la Plaça, el regidor d’Hisenda Marcos Zaragozá i la regidora de Salut Publica Pilar Bermell han rebut els 21 treballadors que entren a formar part d’aquesta ampliació per informar-los de detalls laborals i administratius.

  El Pla d’Ocupació Conjunt té per objecte promoure la disminució de la desocupació i la contractació de persones desocupades per l’Ajuntament de Silla per a la realització d’obres i serveis d’interés genera

  Subir