15 de noviembre de 2019 15/11/19

L’Ajuntament informa sobre el procés d’escolarització dels xiquets

L’Ajuntament informa sobre el procés d’escolarització dels xiquets - (foto 1)

  Ahir el Teatre de la Plaça es va omplir de gom a gom de pares i mares que volien informar-se del procés d’escolarització dels seus fills de 3 anys per al proper curs escolar 2015-2016. El dia 8 fins al 14 de maig s’obri el termini de preinscripció als centres d’infantil i primària El Patí, Lluís Vives, Reis Catòlics, Sant Roc, Verge dels Desemparats i Sagrada Família.

  De les 209 famílies convocades a la reunió, van assistir els pares de 154 xiquets nascuts l’any 2012 que iniciaran la seua escolarització el pròxim curs 2015-2016.

  El director del CEIP Verge dels Desamparats, Vicent Murria, en representació dels centres públics del municipi, junt amb el regidor d’Educació, Alfonso Benaches, qui va presentar l’acte, van oferir una xerrada als assistents, en la qual van informar de tot el procés d’escolarització que s’iniciarà divendres 8 de maig.

  Els directors i directores de la resta de centres públics van assistir també a la reunió per a atendre totes aquelles famílies que volgueren realitzar qualsevol consulta o plantejar algun dubte relacionat amb la futura escolarització dels seus fills.

  L’Ajuntament de Silla va entregar un sobre amb la informació necessària per al procés a tots els pares i mares assistents. Van rebre el dossier informatiu junt amb el protocol i l’imprés que s’ha d’emplenar per a la sol·licitud de la plaça. Les persones que no hagen pogut assistir, poden passar a recollir la documentació de la matriculació pels Serveis Socioeducatius (C/ Sant Josep, 56. Tel. 961 212 222) o per l’Oficina d’Atenció Ciutadana (C/ Llibertat, 1. Tel. 961 219 790) on se’ls informarà de tot el procés d’escolarització. En la nostra web i en la pestanya d’Educació també es pot trobar la documentació.

  ocultar
  L’Ajuntament informa sobre el procés d’escolarització dels xiquets
  Subir